Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev den först till min blogg, men tänkte den lät som en dikt så jag tog den hit också. länken: Http://crippen.bloggagratis.se


Believe in something that call \"God\"

I walk in the cold

but keep on fighting

Did you promise me something?

Or did you just lie to me?

I can´t believe your not here anymore

Why God did you have to grow old and die like us?

or are you just a fiction we all believe in?




Fri vers av Christian Sundberg
Läst 407 gånger
Publicerad 2008-01-11 10:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus lever!
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Christian Sundberg
Christian Sundberg