Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du på semester





Solen skiner upp ditt leende och du kisar upp mot himlen där du sitter.
Ditt skäggs rödaktiga strån lyser vackert som av guld bland de svarta och
näsan blänker lite av solsticket du smörjt den med.

Flaskan når dina läppar och du sköljer strupen i hettan.

Håret extra lockigt av fukten, svettpärlor av salt kliar dig i pannan
Ditt huvud dansar lite i takt med musiken och dina vackra händer är bruna av solen

Fan vad vacker du är!




Övriga genrer av Damm
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-11 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Damm

Mina favoriter
Bortom människans fasad