Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

348 mejl kvar att besvara








För vart tionde mejl
besvarat här har jag
fått cirka tolv nya

sakta men säkert
målar in mig i ena hörn
siktar snart mitt 500:e

om jag så svarar på
hundra mejl den dagen
skall jag stå på 620

som i dansen två steg
framåt och sedan åter
tre steg bakåt

men jag klagar inte
för utan en läsande publik
poeten stod sig slätt




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-11 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP