Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För många tankar alltför få ord



Oskrivna blad föll
från himlen idag hittar
inga ord för dem




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-13 21:38



Bookmark and Share


  prinscess VIP
ibland finns det inga ord bara men de kommer oftast åter
2008-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Det är värre om det är tvärtom.
2008-01-13

  objekt3
prova att skriva på dem? ;D
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP