Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om vad som kommit att bli dagens samhälle - synen och sättet


Jakten på lycka

Att leta efter lycka i dagens
samhälle är ett helttidsjobb.

Ständigt på jakt, som en hord
av vilsna själar driver vi fram.

Dämpar vår ångest med saker
som idag är vackra men imorgon
bara ett tecken på en förlorad seger.

Det känns som att allteftersom att tiden
går, vandrar vi längre och längre ut
på tunnare is, men fortfarande fortsätter
vi framåt.

Somliga går igenom isen och drunknar i
alkohol, droger, konsumption - frestelse,
åger och oro.

Trots detta vågar ingen vända och gå tillbaka.




Övriga genrer av Freddie
Läst 232 gånger
Publicerad 2008-01-13 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freddie