Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt budskap





Älska mera
skratta högt
sluta städa
gör absolut inget \"nyttigt\" idag

glöm alla måsten
tiden är för kort
för att glömma
sina drömmar


vakna i gryning
se den vackra soluppgång
som pågår i horisonten var dag
hör livet som den ljuvaste musik
innan ålderdomens dövhet knackar på dörren
le mot den som möter din blick imorgon
och njut av att du är den underbara unika människa du är

lev med kärlek i hjärtat
välvilja och respekt
för varje varelse är egentligen din vän
som du bara inte känner än.




Övriga genrer av Damm
Läst 279 gånger
Publicerad 2008-01-14 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Damm

Mina favoriter
Bortom människans fasad