Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vi oss än i världen vänder...



Vissa tankar mår
bäst outtalade ord
sårar mer än slag
svär tyst för sent vid din grav
för de ord jag aldrig sa




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-18 05:40



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Utsökt- valet av ord förmedlar på ett finstämt sätt en oerhört stark känsla
2008-01-18

    Damm
ojojoj vilka väl valda ord för att beskriva det som aldrig sades!!!!Kanon!!!!
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP