Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte om man skriver på engelska här. jag gör det iallafall. det är ändå bara ord.


i\'m still a sucker for you

though i know i\'m not your kind
you never leave my mind.


det där skrev jag för något år sen.
o det stämmer fortfarande.
någorlunda.

let\'s forget the past
and let this new thing last.


det skrev jag nu.
önskar att jag skulle kunna
säga så.

mitt nästa inlägg ska inte handla om olycklig kärlek.




Övriga genrer av Soledi
Läst 185 gånger
Publicerad 2008-01-18 18:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"någorlunda\"
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Soledi