Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortom horizonten

jag orkar inte mer,
låt mig få somna in,
snälla jag orkar inte mer,
låt mig få vandra till andra sidan,
låt mig få gå med ett gott samvete,
för jag orkar verkligen inte mer,
tårarna de bara rinner,
låt mig få fortsätta min vandring,
bortom horizonten.




Fri vers av vete
Läst 301 gånger
Publicerad 2008-01-20 18:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men sedan då...?
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

vete