Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kunde inte förstå


Ser i efterhand

Såg allt så klart och lätt

Såklart att det var lätt.

För mig ja
Inte för dig.

Svårt att se
Men ville ge

Gav,stod och
Förstog.

Inte ett skit, jag
Nu vet.

Förlåt att jag inte förstog,
Förlåt att jag inte försvann.
När Du stod i

Brand


Enkel människa
Du bad, jag gjorde som du

Sa




Fri vers av sunflower
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-21 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sunflower
sunflower