Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pyskologiskt







Så länge jag
bara har kontroll
över situationen så

känner jag att
det är fullkomligt
ofarligt att göra

bort mig -fullständigt-
jag gör ju
isåfall bara vad

många andra redan
gjort före mig
och att gå

i andras fotspår
är ju bara
en av människans

möjligheter till förståelse
av sitt eget
jag, ego, själv




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-22 18:32



Bookmark and Share


  katt.inc
Tur att vi gör bort oss ibland och kan skratta åt det, hur skulle det se ut om alla vore perfekta. Tråkigt
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP