Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom in till min koja så ska jag berätta.........

Livet är tryggt bakom en lila gardin

allt står på sin plats

för det mesta

 

inga gräl

inget hat

 

bara sång

längtan

och äkta värme

 

Hoppas du vill leka med mig i min koja




Övriga genrer av Damm
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-23 02:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt underbar poesi.Applåd!
2008-06-13

  Michaela Dutius
Inbjudande- dröjande- spörjande underbar text
2008-01-24

  papessa
så mycket kärlek att ge så mycket kärlek att få oemotståndligt¨
poetiskt
2008-01-23

    EMITSTI
Äkta kärlek minsann:)
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Damm

Mina favoriter
Bortom människans fasad