Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller vådan av att gå och drömma... ;)


Oromantisk vårhaiku

Svagsvaga dofter
av spirande små grässtrån
- trampar i hundskit




Bunden vers (Haiku) av morrigan
Läst 549 gånger
Publicerad 2004-04-01 20:10



Bookmark and Share


  Camilla Christensen
... klickade på länken, läste och gapskrattade! :)
2004-07-10

  Hans w-art Westlund VIP
precis så är livet också
2004-06-28
  > Nästa text
< Föregående

morrigan