Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snälla, ta bort den här känslan,min vän...


Tyngd

Så kommer den där känslan igen
Den som kväver mig.
Känslan som jag inte kan ta på

Ångesten sprider sig,
lämnar mig matt och sorgsen

Håll om mig,min vän
för mitt hjärta gråter.

Lämna mig inte ensam!

Försvunnen var den där känslan
Nu finns den åter inuti,
och trasar sönder muren som jag byggt upp
Bryter sönder mig bit för bit.




Fri vers av Saralisa
Läst 387 gånger
Publicerad 2005-05-25 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saralisa