Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungdomar lockar fram djuret i mig








Jag läste en dag i tidningen om
att det är tufft ute på rasterna
så jag gick till skolgården,
satte mig på en bänk att läsa boken
\'mäns dikt om kärleken\'

plötsligt hände ingenting särskilt
kanske trodde de jag var en
tokig lärare som tänkt spionera
sedan började de att titta på mig
och prata med varandra

en elev kom fram och frågade vad
klockan var och om jag hade en
cigg och kanske några småpengar
då plockade jag fram lejonet i mig
och röt fram ett hotfullt mjaaaau




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 1069 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-25 21:54



Bookmark and Share


  madigan
Ett lejon förklätt till lodjur alltså :)
2008-01-26

  Obnoxious
Du är fantastiskt!
\"plötsligt hände ingenting särskilt\"
Vilken otroligt bra mening!
Och vilket slut! Ja ja ja! :D
Mijaaau! En favorit!
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP