Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

felstavat rätt



jag vet vad jag vill tro
jag vill tro på dig
mer än allt annat
vill jag känna att du är min
men när jag hamnar i mitten
av gamla kärlekar
när hjärtat trampas sönder
av gamla skor skriker vem som helst
för då kan smärtan inte döljas längre

jag vet vad jag vill tro
jag vill tro på dig






Fri vers av söötsnö
Läst 301 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-26 01:30



Bookmark and Share


    noshörningen
inledning och avslutning smälter jättebra ihop å binder hela dikten
\"gamla skor\" så finurligt skrivet :) jättefin dikt, applåd å bokmärkt
2008-02-18

    mapleleaves
Jag känner igen mig totalt i det här, men jag antar att det tillhör livet. Bra skrivet! :*
2008-01-31

    Fia-Lotta
Oj vad fint, och så jag känner igen mig - skitbra helt enkelt!
2008-01-30

  Mal
Tack för tipset, jättefint skrivet :)
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

söötsnö