Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidigmorgonsvammel


Jag älskar dig.
Men jag tycker inte om dig.
Skillnaden är betydande.
Skillnaden gör egentligen ingen skillnad.
Jag finns för dig, jag lyssnar, och jag skrattar med dig.
Men ändå tycker jag inte om dig.




Övriga genrer av sadeyedlady
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-27 04:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Där rör du vid en viktig sak.
Minns den gamla svensktoppslåten: \"Jag tycker inte om dig, håller inte av dig, men jag känner väldig sympati\".
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

sadeyedlady
sadeyedlady