Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid ska du finnas i våra hjärtan

Jag har fått höra att livet är orättvist.
Jag har fått höra att livet är kort,
inget av detta har jag förstått mig på förrens nu.

Din kropp och din själ gick olika vägar
du kämpade tills dina sista andetag, tills stunden
då din själ visade dig en plats, en plats med ro och en plats utan smärta
Där befinner du dig just nu och vakar över oss.

Vi tänkar att
Du var för ung för att bege dig till en plats bortom jorden,
du förtjänade inte den smärta du var tvungen att leva med.
men vi vet innerst inne att du förtjänar ett bättre liv, en bättre plats.
Nu är du där, dit vi alla kommer att bege oss när sista ljuset släcks.

Livet är orättvist och livet är kort. Därför kommer vi nu att leva våra liv för dig,
för att få bevisa på en så kort tid hur mycket du betydde för oss.

Vår sorg kan inte beskrivas med ord, men vi ska ta oss igenom det här för din skull.
Vi älskar dig Birgitta, alltid ska du finnas i våra hjärtan.




Övriga genrer av Emelie Lambrell
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-27 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Lambrell