Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ganska lustigt.



Det är ganska lustigt

hur trött man egentligen kan vara

på att bara finnas till.




Fri vers av JenPen
Läst 351 gånger
Publicerad 2008-01-27 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JenPen
JenPen