Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur mörker kan förändra någon.


Hon mötte mörkret

vart försvann hon?
hon som tålde att bli
vidrörd av andra
vart tog hon vägen?
personen jag tror visste
vem hon var
vart är hon?
hon som jag förut kände
hon som inte hela tiden spelade
låtsades att må bra
hon som kunde le
och faktiskt mena det

hon försvann
och kom inte tillbaka likadan
hon fick erfarenheter
hon blev äldre

hon fick träffa mörkret
förändrades för alltid
hon mötte ljuset
tog sig nästan ut

men än lever natten
som en del
av hennes dag
men ljuset hjälper henne
att behålla lite hopp




Fri vers av Elin E
Läst 292 gånger
Publicerad 2004-04-03 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E