Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även den lyckligaste gråter ibland.


Även änglarna gråter

stark nog att klara mig själv
för svag för att be om hjälp
modig nog att gå ifrån alla andra
för rädd för att våga ta kontakt
lätt för att ta emot andras ord
svårt att uttala de ord jag vill säga
lätt för att förbise andras misstag
svårt att sluta älta mina egna

även månen har en baksida
den är bara gömd bland alla moln
även den lyckligaste gråter
det händer bara när ingen kan se




Fri vers av Elin E
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-04-03 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E