Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Carl-Michael

 

Gutår, min broder!

Skapa plats för ruset

När stormvindar tycks

skövla hela huset

är brännvinet en oundgänglig tröst.

o

Det återskapar modet i mitt bröst

och ger mig kraft

bekämpa de demoner

som hukar bortom

stormvindarnas toner.

o

Töm glaset, Mowitz!

Känn den sista droppen

som banar väg för

djärvheten i kroppen!

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-31 17:48

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
En fröjdefull Carl-Michaeldikt som slår till med storm*Skål**
2008-01-31

  Bodil Sandberg
Gutår gutår så säger ock jag
och halsar supen i ett andetag (hehe..går det tro)

stormarna ryta uschianemej
men din frejdiga dikt den tröstar mig!!!!!
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP