Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sent bagatell



Inbunden inlåst
undernärd förlorad i
böckernas bok ber
tyst för sig själv om att bli
befriad från guds magi

galen eller klok
söker efter sanningen
i en bok glömmer
livet utanför öppnar
fönstret mot livet dör

orden på hans sten
här vilar han som sökte
meningen men för
sent upptäckte att livet
ej fanns i böckernas bok




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2008-02-01 11:35



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
inget liv finns i någon bok
ej heller i poesi
men speglas kanske ändå
något litet däruti...
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP