Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krampaktig bagatell



Fängslande tanke
får inte tag i orden
får bara skrivkramp
finner ingen ro vägen
oändligt lång och krokig

svindlande tanke
lämna ordens magi se
dem utan tanke
passera förbi och bli
ogripbara som molnen

skuggar solen en
het sommardag innan
regnet faller mot
blanka sidor och blir till
tänkvärda ord i en bok




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2008-02-01 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP