Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte mer




Kanske har du byggt hela denna sal av galler och krav. Ingen annan söker det du finner och det är svårt att inte börja undra. Liksom trycksvärta lämnar du dig kvar så svagt att man bara anar. En livsform. Om någon skulle fråga mig vad jag visste om dig skulle jag förmodligen bara titta bort. Finns inte en chans för mig att kunna se hur det egentligen ligger till. Det är inte min önskan att låta saker vara som de alltid har varit men jag förmår mig inte till att hjälpa dig. Tror aldrig vi blir fria.

















Övriga genrer av Lättsam
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-01 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lättsam
Lättsam