Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konstigt


någonting för dig och mig

En känsla. En känsla såstark. En början på någonting som bräcker allt. Någonting som du och jag ska ha. Ha tillsammans massa underbara dar. Ett leende från dig så krossar du mitt inre, du kanske inte ser det men jag känner. en början på någonting så underbartart som vi skapar dessa gyllenedar. Att ha någonting som du i mitt liv är oerhört härligt , helt underbart. Stanna vid min sida oavsett, jag behöver dig föralltid du är så rätt.Du har allt jag söker både detaljerna å egenskaperna. du är den jag behöver mest du vet , hör av dig när du vill finna tröst. jag kommer aldrig att svika dig för jag vill finnas till för dig, låt mig få leva som en person i ditt liv du vet att du betyder mycket för mig hela tin.




Fri vers av Alexandra Sjöberg
Läst 403 gånger
Publicerad 2005-05-27 17:51



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
så fiiint, trotts lite grammatik fel *ehum sorry* det funkade helt klart ändå! *
2005-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Alexandra Sjöberg
Alexandra Sjöberg