Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett plus ett är två, lättviktig bagatell



Ekon från igår
hjärtat slår dubbelslag kom
till mig idag ge
mig en kram jag fryser så
vakna med dig imorgon




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-01 19:01



Bookmark and Share


    morrigan
Ekon hörs i ett -
dubbelseendet dyker
upp vid tolvslaget

Snor utav din - utan taskigt samvete; bara för att jag behöver försöka igen.
Säkert ingen giltig ursäkt men jag använder den ändå.
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP