Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära spillror bagatell



Minns du bryggan vi
låg på doften av tjära
nykära nära
allt var vatten värmen och
skratten i våra ögon

sen kom molnen det
blev höst regnet skvalade
tårarna som föll
vinter isen tog bryggan
vår kärlek som inte höll

minnena lever
kvar dofterna från bryggan
då vi var ett par
nu är allt vatten igen
minns du förra sommaren




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-01 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP