Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland händer att trevande händer hittar varandra



Det händer ibland
att en ensam hand får tag
i en annan hand
att de fattar tycke för
varandras händers handslag




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2008-02-02 10:26



Bookmark and Share


    Scribble
Oh, vilken härligt text och
underbar handslag!
Tack för det!
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP