Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland händer det



Han är döv krattar
löv hör inte sedeln som
prasslar i högen
kompisen är blind han hör
ger honom tusenlappen





Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2008-02-02 10:35



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så är det om vi hjälps åt- vi är alla döva o blinda på visst sätt...men vi kan se och höra åt varandra.
Gillar din text!
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP