Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kortbagatell



Tankeverksamhet
är som alla vet allas
egen hemlighet




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2008-02-02 10:50



Bookmark and Share


  Markattan
Jo, det ligger en hel del
i den här ;o)
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP