Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart är livet, nära är döden



Huggormen gassar
i solskenet nära dig
intet anar du
mer än gräset som sjunger
i vinden och doften av hav

något kittlar på
kinden grässtrån som böjer
sig ner i vinden
kisar i solen lätta
små moln dansar på himlen

intet ont anar
du eller ormen nära
dig vid din sida
njuter tillsammans solens
varma smekande strålar




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-02 15:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det var så eländet började...en orm i lustgården.
2008-02-02

  Michaela Dutius
Skönt att man inte vet att huggormen ligger där- då kan man njuta av solen - ett tag till-
Varmt tack för en fin text!
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP