Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag är en gåva



Äppelträd i blom
doft av kaprifol minns än
hur det var i fjol
när du sprang i gräset och
kastade av dig din kjol

badade naken
i regnet jag var lycklig
då innan domen
idag vet jag att livet
inte är alla givet




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-02 15:39



Bookmark and Share


    Scribble
...om man bara kunde vrida klockan tillbaka -
Don`t cry because its over,
be glad for what you had!
Tack för en text fylld av känslor!
2008-02-03

  jardan
Fin beskrivning av lyckan trots det sorgesamma slutet...
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP