Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är förargelseväckande beteende

Frusen och full med sår sitter jag inklämd mellan mina tunga föräldrar.

Min tunga ligger livlös på marken bredvid mig, men jag känner ingen smärta.

Att försöka prata verkar onödigt och bortkastat.

Därför skriker jag.

Jag vrålar och stör min omgivning. Det är mitt enda nöje just nu.

Min fult ärrade kropp försöker resa sig upp, men jag river mig och nya sår blottläggs.

Blodet sipprar fram och lämnar mörka spår på min mor och far.

På kalla och avdomnade fötter ser jag mig omkring.

Jag befinner mig i Verkligheten.

Skriket växer ånyo inom mig...




Fri vers av Livsvinden
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-03 10:46



Bookmark and Share


    Nattviol
en styrka...
visar på vägran att
hålla käft och sitta still
överlevnadsstrategi
och frigörelse
smärtsamt men jädrigt
viktigt att göra!

en bra text helt enkelt!!
; )
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Livsvinden
Livsvinden