Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en konstig bagatell som bara kom



När inga tankar
finns kvar och tomrummet är
vidgar sig sinnet
och ger plats för ro varat
i sig är tankens hemvist

vara en sorts ro
men svårare än vad man
kan tro att förmå
vara i varat kräver
tomrum där tanken får ro




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2008-02-03 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP