Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blöta pussar



Blöt puss vattenpuss
kyssar i regn smakar gott
vått i vått helt kort




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-03 14:56



Bookmark and Share


    Scribble
.... det regnar just nu!
P o K till dig
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP