Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så det ska vara

Om det är så det ska vara
är det så jag vill vara

glad snäll rolig
djup vågad vulgär
smart social rättvis

välpolerad luktfri smal
rakad fräsch snygg

mjuk inuti
hård utanpå

vi talar kroppsform
men framförallt talar vi om hjärtat

från hjärtat.




Övriga genrer av iel
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-03 19:24



Bookmark and Share


  Just Emotions
den här känns!
2008-02-03

  Larz Gustafsson VIP
Luktfri?
Trist!
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

iel