Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelvänt eller spegelvänt



Virvlar i vattnet
strimma av ljus skär genom
diset månen i
nedan sugs upp av mörkret
kav lugnt isen lägger sig

skör nattgammal is
andas kondens sjunger dovt
rör sig i vågor
isen rämnar svallet från
en svan bryter tystnaden

och långt därnere
döljer sig ett ljus som ska
speglas i mörkret
när natten återvänder
en månstrimma i nedan




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-03 19:50



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Det här är poesi för mig...strålande vackert, underbara ordval och godis för min själ/B
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP