Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och nu till Afrika...









Jag har hittat
på en ny
hobby, att samla

på bananskal. Här
har jag ett
från den 24e

oktober 1984, som
ni kan se
är det ovanligt

väl bibehållet. Det
luktar inte ens
längre och flugorna

har för länge
sedan övergivet det
för nya och

mer spännande jaktmarker.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2008-02-03 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP