Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Recension






Var på en
arena för en
annorlunda sport som

något litet påminde
om bandy. Den
största skillnaden låg

i att benskydden
var gjorda av
guld. För övrigt

så var det
åtta målvakter i
varje lag och

en anfallare. Anfallarna
hade varsin boll
och satte direkt

efter nedsläpp fart
mot motståndarnas mål.
Väl där sökte

hon dribbla bort
den ena målvakten
efter den andra

för att sedan
sätta bollen i
krysset. Till saken

hör väl att
bollen var stor
som en medicinboll

men lika lätt
som en pingpongboll.
Betyget på den

nygamla sporten måste
ju bara bli
tre gyllene bandyklubbor.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2008-02-03 20:04



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Utser mig direkt som ordförande i fancluben. Hepp.
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP