Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en sen bagatell



Se mig i ögat
läs min blick känn min tanke
för ett ögonblick
i tystnaden mellan oss
finns ordens andemening




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-03 20:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det här var poesi minsann
skriver av en hattig man
2008-02-05

    Scribble
Ännu en sen bagatell-hälsning:
i tystnaden mellan oss
finns ordens andemening,

så djupt vackert sagt,
som bara du kan, tack!
2008-02-03

  Betlehemsstjärnan VIP
Helt underbart sant...Värmande ord/B
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP