Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundens stjärnbild



Ett öga öppet
vill inte missa något
livet är för kort
en stjärna sover aldrig
ständigt vaken och på vakt




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-03 20:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hendrix var en stjärna.
Men han vaknade aldrig.
2008-02-03

  Betlehemsstjärnan VIP
Små ord av storhet...Jag gillar verkligen ditt sätt att fånga i all eneklhet..Vackert!/B
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP