Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näst intill en sista bagatell



I skrivandets stund
finns inte utrymme för
den käre Jon Blund
drömmar hör sovandet till
fantasin sover aldrig




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 313 gånger
Publicerad 2008-02-03 21:01



Bookmark and Share


    Scribble
...fantasifulla drömmar finns väl,
eller? så Blund får vänta till dessa
har drömts färdigt! /S
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP