Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<em>himlen vet ditt namn</em>


ängar

Där uppe på

en av himlens

ängar så

sköna

 

har jag sått

prästkragar som

bildar ditt namn

mitt i det gröna

 kb

 

 




Fri vers av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 618 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-02-04 01:13



Bookmark and Share


  Anna*
Sååå fint!
2010-05-07

  Lyckohäxan Enediel
Mmm...så himla rart sagt...:)
2008-02-04

  Selma Glitterkitten
naaah, vad sött!
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP