Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnad min största idol!

Tänk att ett leende kan göra så mycket
Ett enda leende kan förändra en hel värld
Ett enda litet leende kan göra en människas värld värt att leva

Detta leende har jag fått av dig
Och då gav jag dig mitt hjärta




Fri vers av Mallizzz
Läst 321 gånger
Publicerad 2005-05-28 22:16



Bookmark and Share


  Almaz
Ja.. leenden kan verkligen påverka människor.. Fint skrivet! Men vem är idolen?
2005-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Mallizzz
Mallizzz