Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På väg tillbaka, fast bara i tanken


Rymdsemla

Var det Rymdsemla det hette?

Var det verkligen sånt man åt dagar som imorgon?

 

 

Nej det var bara ett smeknamn på mitt ex.

Men en gång när vi va på café så hade jag fastnat för det ordet så mycket

att jag t.o.m. sa "jag vill ha..en rymdsemla"

 

Stackars tant i kassan fattade nog inte den första hundradelssekunden vad jag menade.

Men jag fick min semla, och den var garanterar från denna planeten.

Så prova du med

 

 

Eller säg rymdsemla till den du älskar,

så känner den säg lite speciell iallafall :P

 

(jag skojade bara, ta inte det senaste rådet seriöst) 




Övriga genrer av FilosofenElias
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-04 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FilosofenElias
FilosofenElias