Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lovade att fånga mig.

Du lovade att fånga mig

så jag tog kärlekens svåra steg och hoppade

Jag anade aldrig

att du inte skulle fånga mig.




Fri vers av Minna4
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-04 23:39



Bookmark and Share


  Матрёшa
yeah, där har man ju vart =/
Snyggt formulerat!
2008-02-05

  Sadhistory
Ajdå. Tydlig och välskriven, mycket bra!
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Minna4