Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sång i U2 anda.....


\"Vingar som bär\"

Stormen kom, men var fanns Du


Åskan, blixten, men inte ett ljud


Isande vindar fyllde min själ


Ska evigheten bli så här?


 


Men en stilla susning drog förbi


Och lyfte mig till höjder,


Där jag vill förbli


 


För mina vingar de bär


Känner luften, Din atmosfär


En stilla susning drog förbi


Det döda är borta, jag fylls utav liv


 


Ovanifrån syns problemen små


Livets bittermandel släpper jag då


Tungsinthet blir förvandlat till stoft


Åhh, jag känner frihetens doft


 


För en stilla susning drog förbi


Och lyfte mig till höjder


Där jag vill förbli


 


Mina Vingar de bär


Känner luften Din atmosfär


För en stilla susning drog förbi


Och lyfte mig till höjder


Där jag vill förbli....


kb 


 




Fri vers av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-05 00:54



Bookmark and Share


  mare VIP
..sköna vingar som bär....tur att dom finns.......bra....
2008-02-22

  Lyckohäxan Enediel
Nice och vacker poesi! =)
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP