Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tramsiga rim och knepiga verser, läs eller ge fan it


Mera trams på flera meter, liksom struktsturiga 70-talstapeter








Om jag blott vore rik
skulle jag öppna ena fik
skaffa ungar med alla som det ville
tio som var tjejsare o tio som var kille

åka boobsleigh uti Sahara
med min stora barnaskara
åka båt med propeller
och fotografera modeller

just det här med att bygga
båtmodellerna skulle jag ha
ungarna te o göra och alla
di där mammorna till å vakta
för att int omgivningarna störa

om blott jag vore förutan fattighet
vore livet genast som en vidöppen möjlighet
full av hyss jag vore utan akilles häl
o utan motgångar, obetalbara räkningar o fel

fara skulle vi jämt på kryss
aldrig skulle jag sakna kram eller kyss
nu börjar dåliga rim att sina
bäst att tänka vill på dem
jag redan har av mig o de mina




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-06 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP