Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min andra bästa dikt,den handlar lite om mig,fast det är en underbar dikt


Mina ögon kan glittra

Mina ögon kan glittra
Min mun kan le
Men sorgen i mitt hjärta
Kan ingen se




Fri vers av wiktor hillgren
Läst 794 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-07 10:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så sant!
Mycket väl beskrivet!
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

wiktor hillgren
wiktor hillgren